Staňte se našimi fanoušky na:

Pravé švýcarské fondue

Autor receptu: 7 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jemně nastrouháme sýr.Hlubokou pánev vytřeme česnekem a nalijeme do ní víno.Ohříváme a za stálého míchání postupně přidáváme do vína sýr,dokud nevznikne úplně hladký krém.Zahustíme ve vodě rozmíchaný škrob a necháme provařit.Těsně před podáváním zalijeme třešňovicí nebo jiným destilátem.Aby sýr v omáčce netuhl,musíme ho pořád zahřívat stejnou teplotou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!