Svíčkovou naškrabeme nebo nameleme. Nakrájíme najemno cibuli a okurku. Vše promícháme a ochutíme podle chuti. Nejlepší je podávat s osmaženou topinkou potřenou česnekem.
také dělám, dokola, ale sama si vše melu a někdy podle masa a ceny, však to známe,,,máš moc pěkný ten talíř s ingrediencemi, kde to prodávají, moc se mi to líbí, díky za inspiraci.
Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
vyzkouším
Odpovědět
brenda |27. ledna 2013
Mńam
Odpovědět
Kolla3 |26. ledna 2013
bohužel ceny masa a kort svíčkové v této době vyjdou šíleně draho. takže jen při výjimečných příležitostech :-D
Odpovědět
Bábrle Inka |25. ledna 2013
Není co dodat ..... občas si ho dám. Dnes ovšem ze svíčkové vyjde dost draho.
Odpovědět