Staňte se našimi fanoušky na:

Pravý tatarský biftek

Autor receptu: Kolla3 (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Svíčkovou naškrabeme nebo nameleme. Nakrájíme najemno cibuli a okurku. Vše promícháme a ochutíme podle chuti. Nejlepší je podávat s osmaženou topinkou potřenou česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ivulinda(Ivka) |26. února 2013
také dělám, dokola, ale sama si vše melu a někdy podle masa a ceny, však to známe,,,máš moc pěkný ten talíř s ingrediencemi, kde to prodávají, moc se mi to líbí, díky za inspiraci. Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
brenda |27. ledna 2013
Mńam Odpovědět
Kolla3 |26. ledna 2013
bohužel ceny masa a kort svíčkové v této době vyjdou šíleně draho. takže jen při výjimečných příležitostech :-D Odpovědět
Bábrle Inka |25. ledna 2013
Není co dodat ..... občas si ho dám. Dnes ovšem ze svíčkové vyjde dost draho. Odpovědět
sojka30 |13. ledna 2013
tak to určitě udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!