Staňte se našimi fanoušky na:

Pražma se středomořskou zeleninou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • zelenina (dle chuti - paprika, lilek, rajče, cuketa)
  • pesto nebo bylinkové máslo
  • 4 pražmy

Pracovní postup:

1) Zeleninu nakrájíme na větší kousky, dáme do pekáče, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Promícháme. 2) Rybu omyjeme potřebe zvenku i zevnitř bylinkovým máslem, osolíme, opepříme a dáme na zeleninu do pekáče. 3) Pečeme asi 40 min na 180 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |22. srpna 2014
super Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Kdo chce, může přidat ještě snítek tymiánu nebo rozmarýnu. Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Podáváme s vařeným bramborem. Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Pražma patří mezi moje oblíbené ryby, a to z toho důvodu, že nemá téměř žádné kosti. Jen ty velké, co jdou snadno vybrat. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!