Staňte se našimi fanoušky na:

Pražská šunka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vše pořádně promícháme,natlačíme do ešusu nebo do nádoby na šunku a necháme v ledničce3-5 dní odpočívat.Potom nádobu pořádně uzavřeme(gumičkami nebo provázkem)a vaříme 2 hodiny v hrnci.Potom jí schladíme vodou a necháme 12 hodin v chladničce.Pak nádobu otevřeme na podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!