Staňte se našimi fanoušky na:

Překvapení z divočáka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kýtu prošpikujeme kabanosem a česnekem naložíme na 1 den do zeleniny,potom kýtu očistíme od zeleniny,nakrájíme na plátky,opatrně naklepeme nožem,očesnekujeme a osolíme,obalíme v mouce a rozšlehaných vejcích.Dáme na rozpálené sádlo,oboustraně opečeme a vyndáme na vyhřátý talíř,na každý plátek masa položíme plátek sýra až se trochu roztaví.Do zbytku tuku dáme zeleninu z masa,trochu hořčice,na plátky nakrájenou šunku a zbytek kabanosu,pod pokličkou s mírným podlitím podusíme a přidáme maso,na kterém je sýr. Příloha bramborový knedlík-pivo!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vera.baierova.58|17. května 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!