Staňte se našimi fanoušky na:

Přírodní jehněčí kotlety

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žebírka odblaníme a zbavíme přebytečného tuku. Na okrajích je zlehka nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak je na oleji po obou stranách opečeme. Šťávu zjemníme máslem a krátce prohřejeme. Podáváme s pečivem, ozdobené bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
zajdixs |11. května 2013
to může být dobrota Odpovědět
water |8. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
zajímavé Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
paráda Odpovědět
slavuska |7. května 2013
super Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam do oblubenych :-) Odpovědět
luciedostal |7. května 2013
zkusím Odpovědět
Vendula Ševčíková |7. května 2013
zkusím Odpovědět
makakela|7. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!