Staňte se našimi fanoušky na:

Přírodní jehněčí kotlety

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žebírka odblaníme a zbavíme přebytečného tuku. Na okrajích je zlehka nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak je na oleji po obou stranách opečeme. Šťávu zjemníme máslem a krátce prohřejeme. Podáváme s pečivem, ozdobené bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katka-radova|7. května 2013
zkusíme .... v oblíbených :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!