Brambory vaříme ve slupce do měkka (asi 25 minut), oprané bylinky nasekáme nadrobno, oloupanou cibuli nakrájíme na drobné kostičky, smícháme je s vývarem, octem, 1 lžící oleje, hořčicí, solí, pepřem a bylinkami. Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a necháme prochladnout, pak je promícháme je s hořčičnou marinádou. Ředkvičky nakrájíme na kolečka a přimícháme do bramborového salátu. Maso po obou stranách osmažíme n 1/2 lžíci oleje, plátek osolíme a opepříme. Papriku nakrájíme na kostičky, přelijeme je vařící osolenou vodou a 2 minuty blanšírujeme, pak je slijeme a smícháme s marmeládou. Směs pikantně ochutíme cayenským pepřem, solí a mletým pepřem. Salát a maso naaranžujeme na talíř a přidáme paprikovou omáčku.