Staňte se našimi fanoušky na:

Přírodní telecí řízky se smetanou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky jemně naklepejte, posolte a zaprašte moukou.V pánvi rozehřejte máslo a plátky masa na něm osmažte ( asi 5 minut z každé strany ).Maso odložte stranou , do výpeku vlijte smetanu, osolte, vraťte řízky, krátce je prohřejte a ochuťte citrónovou šťávou.Na talířích řízky přelijte omáčkou a podávejte s opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!