Staňte se našimi fanoušky na:

Přírodní vepřový řízek

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme,okraje nařízneme,osolíme,opečeme po obou stranách na oleji.Měkké vyndáme, výpek zaprášíme moukou-osmahneme,zalijeme vývarem, šťávu zjemníme máslem a přisolíme. Řízek přelijeme šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |15. května 2013
určitě dobrý Odpovědět
planeta |11. května 2013
moc dobré a rychle hotové Odpovědět
roxana-zdena |15. března 2013
Dobré..... Odpovědět
šupina73|25. května 2013
zkusím dnes k obědu,jdu na to:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!