Pudinkový prášek rozmícháme ve 100ml mléka. Zbylé mléko přivedeme k varu, přilijeme pudinkovou směs a za stálého míchání na mírném ohni 2 minuty povaříme. Potom kaši sejmeme z ohně a za častého míchání ji vychladíme. Ve šlehači k pudinkové kaši přidáváme střídavě oba druhy cukrů a na kousky rozkrájené změklé máslo. Nakonec zašleháme vaječný koňak a krém uložíme do chladu. Mezitím oloupeme kiwi i mango. Jedno kiwi nakrájíme na půlkolečka, druhé spolu s mangem na kousky. Kuličky hroznového vína přepůlíme a vyjmeme jadérka. Jednu dortovou oplatku rozkrájíme na výseše. Další čtyři opatrně nožem nakrojíme také na výšeče, ale nepřekrojíme úplně. Když si takto oplatky předkrájíme, dort se nám bude snadněji porcovat. Nyní na sebe položíme dvě oplatky a potřeme je vrstvou krému. Pak na něj klademe připravené ovoce. Zakryjeme opět dvěma oplatkami a rozetřeme na ně vrstvu krému. Zbylý krém přendáme do zdobicího sáčku a od středu stříkáme rovné "čárky" krému v počtu shodném s počtem výsečí z rozkrájené oplatky. Tyto výseče "opřeme" o nastříkaný krém. Mezi ně rozmístíme zbylé ovoce. Nakonec do středu dortu zapíchneme tenké svíčky. Před podáváním je zapálíme. Dort je určen k rychlé spotřebe, jelikož oplatky vlhnou.