Staňte se našimi fanoušky na:

Protýkané hovězí maso na zelenině

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hovězí maso z kýty očistíme,jemně naklepeme,protýkáme klínky salámu a necháme chvíli odpočinout.Pak maso opečeme v kastrole na oleji a napůl měkké je vyndáme na mísu.Na olej pak dáme na kostičky nakrájenouslaninu,přidáme na plátky pokrájenou zeleninu a cibuli,a osmažíme dozlatova.Do kastrolu pak dáme maso,rajčatový protlak,víno a několik lžic vody a necháme na mírném ohni za občasného podlévání vodou.Pak šťávu zahustíme světlou máslovou jíškou,dobře promícháme a teplou vodou rozředíme.Měkké maso opět vyndáme ,šťávu prolisujeme a ohřejeme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!