Staňte se našimi fanoušky na:

Provensálská pánev

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu omyjeme a očistíme, lilky a cuketu neloupeme. Lilky nakrájíme na 2cm kostky, cuketu na hrubší plátky a cibuli na tenká kolečka. Lilky a cibuli smažíme cca 3-4 minuty na rozehřátém oleji, pak přidáme cuketu a smažíme dalších 5 minut. Zeleninu ochutíme rozdrceným česnekem, podlijeme rajčatovou šťávou a vínem. Posypeme provensálskými bylinkami, osolíme a opepříme. Dusíme asi 7-8 minut. Před podáváním posypeme nadrobeným ovčím sýrem, olivami a petrželovou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |24. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!