Staňte se našimi fanoušky na:

Provensálské hovězí na rajčatech

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Pokrájíme cibuli a česnek nadrobno a přidáme k masu, poté okmínujeme, přidáme provensálské koření, rajčatový protlak, bobkový list, nové koření, podlijeme vodou a dusíme. Spaříme rajčata, oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme k masu. Až je maso měkké, vyjmeme ho ze šťávy, necháme ho v teple a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a necháme dobře provařit. Podáváme nejlépe s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MarTina096 |1. prosince 2013
1++ :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!