Staňte se našimi fanoušky na:

Pšeničné placky s kysaným zelím

Autor receptu: T 11 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Pšeničnou trhanku namočíme den předem do vody tak,aby nám vytvořila poměrně hustou hmotu.Okapané zelí smícháme s touto hmotou.Obvykle již těsto nesolíme,protože zelí bývá dostatečně slané-připadá-li nám příliš suché,přidáme lžičku oleje.Vytvoříme placky asi 1,5 cm silné a pečeme na pomaštěném plechu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!