Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh celý pečený

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve připravíme bylinkovou sůl. Tymián odrhneme, kopr nasekáme a obě bylinky smícháme se solí. Vykuchané, šupin zbavené čerstvé pstruhy nařízneme podél páteře, okořeníme je bylinkovou solí a dovnitř dáme kousek másla. Do pánve vložíme pečicí papír a olivový olej. Pstruhy v pánvi zlehka opečeme po obou stranách. Rajčata nakrájíme na plátky, osolíme je a vložíme do pánve. Na každého pstruha položíme kousek tymiánu. Pánev se pstruhy dáme do vyhřáté trouby a pečeme při 220 °C asi 12 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Peggy89 |27. listopadu 2013
dala bych si Odpovědět
Peggy89 |27. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
Jana.Pulcerová1 |28. června 2013
Pěkný recept, uložím a vyzkouším, díky :-) Odpovědět
J |28. května 2013
Vyzkousim Odpovědět
Šuldeska |28. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
najamilik|11. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!