Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh lososovitý s provensálským kořením

Autor receptu: Aidel (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ingredience jsou pro 2 porce. Filet z ryby ponecháme s kůží, opláchneme a vložíme do menšího pekáčku. Osolíme, posypeme provensálským kořením, mírně podlijeme. Brambory opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Každou bramboru i se šlupkou zvlášť zabalíme do alobalu, a položíme na plech. Brambory i rybu pečeme zároveň v horkovzdušné troubě při 180°C, 45 až 60 minut (do změknutí brambor, ověříme píchnutím párátka. Filet po upečení rozdělíme na 2 části, podáváme s upečenými bramborami. Můžeme pokapat citronovou šťávou. Rychlé a dietní jídlo za rozumné peníze.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!