Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na kajmaku

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruha rozkrájíme na kousky, osolíme a necháme 15 minut stát. Pak rozehřejeme 200 g kajmaku, kousky ryby obalíme v kukuřičné mouce a zvolna opečeme po obou stranách na kajmaku. Upečené kousky ryb urovnáme na mísu a zalijeme směsí vinného octa, zbylého kajmaku a drobně nasekaného česneku. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |19. června 2015
udělám Odpovědět
junkie09 |4. června 2013
uloženo Odpovědět
Šuldeska |28. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
liza |8. ledna 2013
krásné foto Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!