Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na másle

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruhy očistíme, odkrajeme hlavy, ocas a dobře umyjeme. Osolíme a pokmínujeme i uvnitř, dovnitř dáme kousek másla a libečku, dáme na vymaštěný pekáč máslem, podlijeme troškou vody, dáme do trouby na 180°C a pečeme asi 30 - 40 minut podle velikosti ryb. Během pečení jednou otočíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
1*** Odpovědět
zuzi |23. května 2013
máme rádi Odpovědět
Konato |9. dubna 2013
Výborné a krásné foto. Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
dobrota Odpovědět
jana.remkova.7 |24. ledna 2013
Já rybky můžu v každé podobě!! Odpovědět
betka |23. ledna 2013
dobrý oběd Odpovědět
jola |23. ledna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!