Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na másle - klasika

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěného a osušeného pstruha nasolíme a posypeme kmínem. Na pánvi rozpustíme máslo a vložíme takto připraveného pstruha. Opečeme až je pstruh hotový. Vložíme na talíř a pokapeme citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |29. dubna 2014
pstruhem neurazíš, dobrá mňamka, doporučuji všem, krásné foto, 1** Odpovědět
PetulkaH |23. června 2013
mám ráda ryby,dobrota Odpovědět
honzíček |2. června 2013
Pstruh výborně 1+ Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
recept vypadá zajímavě, ráda vyzkouším Odpovědět
Jan |30. května 2013
Pstruhy si chytám u nás v potoju, je to mňamka. Recept je dobrá klasika. Uložím jej a každopádně zase vyzkouším, díky. :-) Odpovědět
Konato |24. května 2013
Mám rád ryby, pstruha obzvlášť. Odpovědět
zuzi |23. května 2013
máme rádi Odpovědět
Januse |23. května 2013
tak to můžu Odpovědět
Michi |12. května 2013
milujeme pstruhy Odpovědět
jola |8. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!