Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na másle - klasika

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěného a osušeného pstruha nasolíme a posypeme kmínem. Na pánvi rozpustíme máslo a vložíme takto připraveného pstruha. Opečeme až je pstruh hotový. Vložíme na talíř a pokapeme citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |10. února 2013
moc dobrá klasika :) Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
mnam Odpovědět
jirikvolf|11. února 2013
good :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!