Staňte se našimi fanoušky na:

PSTRUH NA MASLE PLNENÝ GORGONZOLOU

Autor receptu: misha24 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do misky rozpučíme gorgonzolu, pridáme paradajky, nahrubo nasekané orechy a nasekanú petržlenovú vňať. Všetko zmiešame. Rybu umyjem e a z vnútra osolíme. Plnku dáme do vnútra ryby a previažeme povrázkom alebo špáratkom. Na panvici rozpálime maslo. Pstruha orestujeme na masle asi 5 - 8 minút na každej strane. Podávame s novými zemiakmi a cuketovým šalátom,.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!