Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na másle recept

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očistěné pstruhy rozřízneme po délce na dvě poloviny, lehce osolíme, opepříme, obalíme v mouce (přebytečnou mouku oklepeme). Na pánví rozehřejeme máslo a smažíme pstruhy po jedné straně 5 minut, po druhé straně 10 minut. Hotové pstruhy narovnáme na mísu, polijeme máslem ze smažení, posypeme jemně usekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
kla4 |10. května 2013
na fotce to vypadá krásně :) Odpovědět
jola |8. května 2013
dobrota Odpovědět
liza |8. ledna 2013
krásné foto Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!