Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na rozmarýnu pečený-grilovaný v alobalu

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruha vykucháme, omyjeme a osušíme, můžeme jen lehce osolit (nemusíme) a položíme na plát alobalu. Rozložíme na něj plátky citronu, tenké plátečky másla, podle chuti okořeníme a přidáme větvičku rozmarýnu. Rybu zabalíme do alobalu, tak aby byl spoj nahoře. Zabaleného pstruha položíme na plech a pečeme asi 15 minut na 200°C. Rybu můžeme péct i na grilu. Pak alobal opatrně otevřeme a pečeme ještě 15 minut. Kořenící směs "Bozeňovský pstruh", můžeme nahradit jiným kořením vhodným na pstruhy např. Ryby - koření od Antonína nebo "Říční sen" od Pikante, může být i směs Ryby - Orient.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!