Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh pečený s medvědím česnekem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Polovinu množství medvědího česneku nasekáme a dáme do pekáče. Ryby osolíme a opepříme a dovnitř jim dáme pár listů medvědího česneku.
  2. Poklademe plátky másla. Pečeme na 170 °C přiklopené asi 20 minut, poté odklopené na 10 minut na 200 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |1. června 2015
A já si říkala, kam ten medvědí česnek ještě dát... Odpovědět
objev |28. května 2015
Medvědí česnek je hodně zdraví, doporučuji ho přimíchat místo cibule do šťouchaných brambor - syrový obsahuje nejvíce vitamínů. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!