Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Hlavní chody
Pstruh pečený s medvědím česnekem
Pstruh pečený s medvědím česnekem
Autor receptu:
objev
(500 receptů)
objev
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
30 min.
PT30M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
sůl
pepř
hromádka medvědího česneku
4 pstruzi
máslo
Pracovní postup:
Polovinu množství medvědího česneku nasekáme a dáme do pekáče. Ryby osolíme a opepříme a dovnitř jim dáme pár listů medvědího česneku.
Poklademe plátky másla. Pečeme na 170 °C přiklopené asi 20 minut, poté odklopené na 10 minut na 200 °C.
Zkuste také
Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Srdce na slanině
100
4
7
Cukety v rajčatech
45
0
1
Frankfurtský závitek
45
2
4
Bramborové klobásy podle pana šéfa
45
9
5
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Jana Konečná
|
3. března 2016
super
Odpovědět
sonizna
|
1. června 2015
A já si říkala, kam ten medvědí česnek ještě dát...
Odpovědět
objev
|
28. května 2015
Medvědí česnek je hodně zdraví, doporučuji ho přimíchat místo cibule do šťouchaných brambor - syrový obsahuje nejvíce vitamínů.
Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.