Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh plněný citronem

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné pstruhy pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete, dovnitř vložte kolečka citrónu a snítky petržele. Každého pstruha obalte plátky anglické slaniny. Na 4 lžících oleje a 4 lžících másla pomalu opečte pstruhy z obou stran. Podávejte obložené rajčaty, které pokapejte olejem a ozdobte snítkama kopru. Pstruhy můžete taky upéct v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Tea |28. února 2013
Určitě vyzkouším. Odpovědět
jitu3ka|31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!