Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh se slaninou

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné pstruhy nasolíme a necháme 1-2 hod. odležet. Mezi tím nakrájíme dlouhé tenké plátky anglické slaniny a na části másla podusíme drobně nakrájenou cibulku, zelenou papriku a žampiony. Vychladlou směsí plníme pstruhy, od hlavy je obalíme plátky slaniny a na horkém oleji dáme péci do trouby. Když jsou pstruzi na jedné straně červení, obrátíme je, přidáme zbytek másla, podlijeme bílým vínem a dusíme. Podáváme přelité šťávou od pečení se smaženými bramůrky a kouskem citrónu. - Recept na 5 porcí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!