Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh se smetanovou omáčkou

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruhy podélně rozpůlíme, zbavíme kostí a kůže, osolíme, opepříme. Opékáme je na oleji nejprve zprudka, potom zvolna dopečeme. Pstruhy vyjmeme a udržujeme je teplé. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, zalijeme vínem a povaříme. Nakonec vlijeme smetanu a prohřejeme. Pstruhy podáváme s vařenými bramborami, smetanovou omáčko a plátkem oloupaného citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!