Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh v kořeněném obalu

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme hladkou mouku a všechno koření. Pstruhy do sucha utřeme. Na pánvi rozpálíme olej a těsně před opékáním pstruhy osolíme a obalíme ve směsi mouky a koření. Pečeme po obou stranách do zlatova. Hotové pstruhy na talíři před podáváním pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozpuštěným máslem. Podáváme s vařenými bramborami sypanými sekanou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |30. května 2013
ryby jakkoli upravené Odpovědět
Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
biglol |18. února 2013
pstruh je skvělá ryba Odpovědět
milasyp|2. května 2013
ryby máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!