1/Ryby kuchyňsky upravíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. 2/ Ve větší a hlubší misce si ze všech uvedených ingrediencí, kromě hladké mouky uděláme marinádu.. Filety obalené v hladké mouce, vložíme do této marinády. Kerblík nasekáme nadrobno a posypeme ho na naložené filety v misce. Naložené filety vložíme přikryté na noc do lednice. 3/Druhý den si rozehřejeme troubu , kam vložíme nejdříve pekáček s olejem a máslem. Když je dostatečně rozpálený olej i máslo, poskládáme do pekáčku naložené rybí filety a necháme je zapéci v troubě na 180 stupňů na dobu cca 20 minut. Kontrolujeme a pěkně zapečeme rybky dozlatova. Podáváme s bramborovou majonézovou kaši. Těstíčko udělá krásnou krustu, chuťově je vše moc dobré. Kdo chce, může si přidat i trochu sardelky do marinády. Měla jsem ještě 4 kousky aljašsské tresky, tak jsem ji naložila také, byla v krustě také moc výborná.