Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruzi s pikantní omáčkou

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruhy vykucháme, opláchneme, osušíme, pokapeme citronem, osolíme, na každého přidáme špetku pepře a necháme odležet. Pak je obalíme v hladké mouce a po obou stranách osmažíme na oleji smíchaném se lžící másla. Dozlatova upečené ryby dáme na teplo. Na zbylém tuku osmažíme rozdrcený česnek a velmi jemně nakrájenou petrželku, přidáme mouku, mícháme, a když žloutne, přilijeme vývar nebo bujon svařený s vodou. Dobře rozmícháme a povaříme. Sejmeme z ohně, vklepneme žloutek, rozmícháme ho, dochutíme citronovou šťávou a podáváme teplé nebo studené, jako přílohu k rybě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!