Staňte se našimi fanoušky na:

Ptáčci se zeleninou

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa opláchneme, osušíme a naklepeme mezi 2 fóliemi. Osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obložíme slaninou a okurkou, kterou jsem rozkrojili na 4 kusy, maso zarolujeme a spíchneme párátkem. Zahřejeme olej a ptáčky na něm zprudka opečeme. Pak je vyjmeme a krátce osmahneme nakrájenou zeleninu (cibuli, mrkev a celer), zalijeme vínem a vývarem, vložíme maso zpět a dusíme cca 90 minut. Maso vyndáme, zeleninu rozmixujeme, smetanu smícháme s moukou a zahustíme omáčku. Necháme ještě asi 5 minut povařit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |25. července 2013
není to špenát, ale okurka Odpovědět
wieruska |25. července 2013
dobré Odpovědět
mikotka |25. července 2013
mnam Odpovědět
janackacka |24. července 2013
to vypadá že v tom je spíš špenát nebo něco takového, ale zní to mňamkózně :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!