Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Maso tence naklepeme, každý plátek potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, poklademe plátky šunky. Okurku a cibuli rozdělíme na 3 díly, dáme na šunku a nakonec dáme uvařené, oloupané vejce. Okraje masa přehneme přes sebe a spojíme párátky. Na rozpáleném sádle ze všech stran opečeme a dáme do tlakového hrnce i s výpekem. Podlijeme vodou, přidáme špek, špetku kmínu, podle chuti dosolíme. Přikryjeme poklicí a vaříme 15 minut od zasyknutí. Maso a špek vytáhneme, omáčku ocedíme a zahustíme škrobem, rozmíchaným v trošce vody. Krátce povaříme, dochutíme, z masa vytáhneme párátka vložíme do omáčky. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.