Rozpis na 4 porce Jahodová vrstva: 100g jahod,300ml jahodové šťávy,1/2 sáčku želatiny v prášku Jahodové želé - želatinu připravíme dle návodu, místo ve vodě ji necháme rozpusit v jahodové šťávě. Omyté jahody rozdělíme do mističek na pudink, zalijeme je želatinou a necháme ztuhnout. Vanilková vrstva: 200ml mléka,50g cukru krupice,1/2 sáčku vanilkového pudinku,50g zakysané smetany Vanilkový pudink připravíme podle návodu na obalu. Když pudink zhoustne, odstavíme ho z plamene a po částech do něj opatrně zašleháme kysanou smetanu. Čokoládová vrstva: 200ml mléka,50g cukru krupice,1/2sáčku čokoládového pudinku,2 lžičky rumu Čokoládový pudink připravíme také podle návodu. Horký pudink odstavíme z plamene a vmícháme do něj rum. Na jahodové želé v mističkách vlijeme vanilkový pudink. Když mírně zatuhne, dolijeme mističky pudinkem čokoládovým a opět necháme ztuhnout. Před podáváním mističky mírně nahřejeme pod teplou tekoucí vodou a bábovičky vyklopíme.