Mléko nalijeme do kastrolu, asi lžíci si ponecháme do karamelu. V mléce rozmícháme metlou pudinkový prášek a čtyři lžíce cukru. Na mírném ohni přivedeme směs k varu. Stále mícháme, dokud pudink nezhoustne. Hotový pudink nalijeme do misek a necháme půl hodiny zchladnout. Zatím si připravíme karamel. Na pánev nasypeme cukr, přidáme lžíci vody a přivedeme k varu. Necháme cukr rozpustit a zahříváme, dokud nezezlátne, přibližně 10 minut. Sundáme pánev z ohně a do směsi vmícháme lžíci mléka. Tekutina začne prudce bublat a ihned poté, co přestane, ji vymícháme na hladký karamel. Pudinky ozdobíme kolečky nakrájených banánů, posypeme lhece nadrcenými arašídy a přelijeme karamelem. Solené arašídy se se sladkým karamelem propojí v úžasnou chuť.