Klasický postup zadělání těsta: --------------------------------------- Nejprve připravíme kvásek - v troše teplého mléka, cukru a kvasnic necháme vzejít kvásek. V míse smícháme 400 g hladké mouky, 50 g krupicového cukru, 1 špetku soli, 250 ml vlažného mléka, 20 ml oleje, 3 žloutky a kvásek. Na teplém místě necháme těsto nakynout. Těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem. Postup pro přípravu těsta v domácí pekárně: --------------------------------------------------------- Do hnětací nádoby si dáme suroviny v následujícím pořadí - 250 ml mléka, 20 ml oleje, 3 žloutky, 400 g hladké mouky, do jednoho kouta nádoby dáme 1 špetku soli a do druhého kouta nádoby dáme 50 g krupicového cukru se 17 g droždí. Pekárnu zapneme na program TĚSTO. Než nám nakyne těsto, tak si uvaříme pudink z 500 ml mléka, 2 balení pudinku a 4 lžic krupicové cukru. Až pudink vychladne, tak do něj po malých kostičkách zašleháme 1/2 kostky másla a dáme do lednice ztuhnout. Z těsta si vyválíme hady o tloušťce prstu a rozkrájíme je po 20 cm. Hádka vždy ohneme na půl a zakroutíme jako vrták. Pudinkáče pomašlujeme rozkverlaným vajíčkem a pečeme při 180 °C cca 10 - 12 minut. Vychladlé pudinkáče rozřízneme vejpůl, ale nedokrojíme. Krém si dáme do zdobičky s řezanou špičkou a nastříkáme jej do pudinkáčů. Pudinkáče nakonec pocukrujeme a podáváme :-)