Z trochy teplého mléka, lžíce mouky, lžíce cukru a droždí uděláme kvásek, když nám vykyne, nalijeme do mouky a přidáme zbylé suroviny. Vypracujeme hladké těsto, poprášíme ho moukou a na teplém místě necháme nejmíň hodinu a půl kynout. Po vykynutí těsto ještě propracujeme, rozdělíme na 4 části a každou část rozválíme na placku, ze které nožem vykrajujeme obdélníčky. Na polovině každého obdélníčku rádýlkem uděláme několik rýh, na druhou půlku dáme náplň. Já jsem dělala náplně dvě. Jednu z pudinku a půl kostičky čokolády, druhou ze lžičky oslazené kysané smetany a dvou lžiček borůvek. Pudink jsem uvařila z 500 ml mléka, dvou vanilkových pudinků a cukru. Na obdélníček jsem dala čokoládu, zakryla lžící pudinku a hřeben jsem uzavřela: rýhovanou půlku obdélníčku jsm přeložila přes náplň a po stranách vidličkou důkladně přimáčkla, aby náplň nevytekla U druhé náplně jsem na obdélníček dala lžičku kysané smetany a na to dvě lžičky zmrazených borůvek, zabalila jsem. Necháme ještě chvíli kynout, poté pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Hotové pocukrujeme moučkovým cukrem.