Piškoty rozložíme na dno dortové formy. Pokapeme je rumem (nemusí být) a trochou šťávy z kompotu. Broskvovou šťávu osladíme, vmícháme pudinkový prášek (používám vanilkový, ale může být i jiný) a za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Krém necháme vychladnout, do vlažného pudinku zašleháme po lžičkách máslo. Piškoty na dně dortové formy potřeme částí tohoto krému, pak je posypeme mandlovými lupínky (nebo sekanými ořech)y a poklademe středně silnými plátky broskví. Pokračujeme v dalších vrstvách,dokud vše nespotřebujeme. Povrch opět potřeme krémem, poklademe piškoty a následuje poslední vrstva krému, kterou zasypeme mandlemi nebo ořechy. Nakonec dort ozdobíme plátky broskví. Hotový dort necháme důkladně vychladit v lednici. Těsně před podáváním odstraníme dortovou formu a dort ozdobíme šlehačkou a můžeme i cukrovým zdobením (např. perličkami, které moc hezky na dortu vypadají).