Staňte se našimi fanoušky na:

Půlnoční kuřecí kousky (paličky)

Autor receptu: Bohu (41 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté osolené a opepřené maso opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji, vyjmeme je a do výpeku dáme drobně krájenou slaninu, cibuli a česnek. Krátce orestujeme, vmícháme protlak, opět orestujeme, přidáme rajčata a vodu. Směs přivedeme do varu, vložíme paličky a zvolna vaříme asi 40 minut. Ke konci varu vsypeme scezené, propláchnuté fazole a necháme je prohřát. Podle potřeby dochutíme solí, pepřem a cukrem. Nakonec vmícháme sekanou petrželovou nať. Příloha: bageta Poznámka: Kdo rád pálivější, může přidat chilli nebo třeba trochu tabasca.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |2. listopadu 2013
zní to lákavě! Odpovědět
Januse |11. června 2013
zajímavé Odpovědět
Bohu |5. června 2013
:D o půlnoci není třeba, dají se přihřát :D Odpovědět
Menzy |5. června 2013
A to mám vařit o půlnoci? :-D Zajímavá kombinace s fazolemi. Vyzkouším, zatím mi je moc prcek nechce. :-( Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!