Staňte se našimi fanoušky na:

Punč jablečný

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Horkou vodou omytý a osušený citron na krájíme na tenké plátky. Víno, jablečný džus, cukr a plátky citronu ohřejeme, přidáme koření a necháme asi 10 minut louhovat. Jablko rozčtvrtíme a odstraníme jádřinec, nakrájíme na kousky a rozdělíme do sklenic, pak sklenice naplníme horkým punčem a ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janatka |11. řijna 2013
Právě tím jak jsem ty jablíčka dala do toho punče louhovat ,tak změkla i ta slupka u některých druhů jablek by bylo lepší oloupat.Bylo to moc dobré. Odpovědět
Hrabča |11. řijna 2013
Pro Janatku: Než jsem stačila odepsat, už bylo hotovo :-). Ale můžeme to příště zkusit oloupat. Odpovědět
janatka |11. řijna 2013
Takže jsem neloupala ani jedno.Jablko jsem přidala do hrnce,kde se louhovalo koření s džusem na těch 10minut a krásně změklo.bylo to lahodné. Odpovědět
janatka |11. řijna 2013
Citrón se neloupe a jablko také ne jestli jsem to pochopila dobře??? Odpovědět
lubela |10. řijna 2013
také ho tak děláme, v chladných dnech je moc dobrý, většinou ho děláme na vánoce Odpovědět
Hrabča |9. řijna 2013
Recept mám od maminky a je z nějakého časopisu, vč. fotek. Nápoj je vyzkoušený a moc dobrý. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!