Staňte se našimi fanoušky na:

Punč - původní recept kolem r. 1830

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V litru vody povaříme skořici, hřebíček a přisypeme čaj, necháme krátce povařit. Kůru z citronů a pomerančů ostrouháme, vymačkáme šťávu a zasypeme cukrem. Necháme asi 20 minut uležet (cukr musí být rozpuštěný). Pak šťávu přecedíme a nalijeme do horkého čaje, přidáme rum a podle chuti přisladíme. Podáváme horký a můžeme přizdobit plátky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Kortha |14. června 2016
Určitě v zimě zkusím :) Odpovědět
klara4 |12. června 2016
vypadá dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!