Staňte se našimi fanoušky na:

Pusinky s karamelovým krémem

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílky vyšleháme do tuha, pak za stálého šlehání přidáváme po částech cukr. Hmotou naplníme cukrářský sáček s vroubkovaným nástavcem a tvarujeme na plech vyložený pečícím papírem pusinky. Pusinky pečeme nebo spíše sušíme při 100 - 150°C asi 15 minut a poté ztlumíme troubu asi na 50°C a ještě asi 10 minut sušíme. Snížením teploty docílíme toho, že pusinky zůstanou bílé. Krém: Uzavřenou plechovku s mlékem vaříme ponořenou v hrnci s vodou 2-3 hod., pak necháme vychladnout. Obsah plechovky vyšleháme s máslem a pusinky po dvou spojujeme karamelovým krémem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!