Staňte se našimi fanoušky na:

Quebecký ovar

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné a opláchnuté maso dáme vařit do osolené vody.Přidáme cibuli,česnek a zvolna vaříme asi 45 minut.Poté přidáme kousek skořice,2hřebíčky a kousek zázvoru.Vařené maso vyjmeme a necháme vychladnout.Podáváme na bílém opečeném chlebě. Tato specialita se podává ráno po štědrovečerní noci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |14. listopadu 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!