Hříbky zapečené ve vinných listech
30
1
1
1) Máslo z ledničky nakrájíme na kousky a spolu s moukou dáme do mixéru. Mixujeme, těsto vypadá jako drobenka. Poté přidáme vodu, sůl a cukr a rychle uhněteme v hladké těsto, které necháme minimálně 1 hodinu vychladit v lednici. (Pokud se bojíte tohoto postupu, použijte těsto z mého receptu na Zeleninový quiche). 2) Odpočinuté těsto rozložíme do koláčové formy, propícháme vidličkou a zatížíme fazolemi. Pečeme na 190 °C asi 10 minut. 3) Mezitím si v míse smícháme smetany, vejce, nadrobený kozí sýr, nakrájený medvědí česnek a nakrájená sušená rajčata. Osolíme, opepříme, promícháme a nalejeme do předpečeného těsta. 4) Poté pečeme dalších 30 až 40 minut.