Staňte se našimi fanoušky na:

"Bramboráky" ze suchého chleba

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(1 hlas)
Ohodnotit recept
53× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočíme si do vody chleba, který už máte třeba pro slepice, ale bez plísně, samozřejmě. Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gogosek |9. července 2013
To vypadá moc dobře, určitě vyzkouším Odpovědět
Linda |8. července 2013
zkusím Odpovědět
cvrcek |3. července 2013
zajímavé, někdy zkusím :-) Odpovědět
lidusak |24. června 2013
zajímavé Odpovědět
Lenny |16. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším jej Odpovědět
honzíček |15. června 2013
supr 1+ Odpovědět
JanaB |4. června 2013
Ještě jsem nedělala, vyzkouším. 1+ Odpovědět
Márč |4. června 2013
Skvělý nápad, ukládám a vyzkouším...:-) Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
To je velmi zajímavé - OK. Odpovědět
Pitrys |16. května 2013
konečně zužitkuji i suchý chleba, skvělý nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!