Staňte se našimi fanoušky na:

"Bramboráky" ze suchého chleba

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(1 hlas)
Ohodnotit recept
53× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočíme si do vody chleba, který už máte třeba pro slepice, ale bez plísně, samozřejmě. Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |15. května 2013
to je super, nápad, díky!!!! Odpovědět
lux |15. května 2013
tak to mě nenapadlo udělat bramborák z chleba Odpovědět
eviti |15. května 2013
dělám podobné - jsou dobré, zužitkují se všechny zbytky chleba Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
super, krásné foto Odpovědět
katy9 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
simm |7. května 2013
Vypadá to zajímavě. :) Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Rentiér1946 |24. dubna 2013
Chlebové bramboráčky jsem udělal předevčírem, velice nám chutnaly a žádné droždí jsme necítili. Pája30 dělal asi z nějakého velice špatného chleba, jinak si to nedovedu vysvětlit. Odpovědět
Janka D. |24. března 2013
zaujimave Odpovědět
any20 |19. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!