Staňte se našimi fanoušky na:

"Bramboráky" ze suchého chleba

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(1 hlas)
Ohodnotit recept
53× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočíme si do vody chleba, který už máte třeba pro slepice, ale bez plísně, samozřejmě. Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |3. března 2013
Vyzkouším Odpovědět
evahu |25. února 2013
dělám podobně Odpovědět
Tea |21. února 2013
Vypadá to a zní opravdu zajímavě, navíc další dobrý způsob, jak zpracovat starší chleba:-) Odpovědět
jana.remkova.7 |30. ledna 2013
Ale tam droždí nejde žádné, a v chlebě cítit není. Nazdárek sojko30!:-))) Odpovědět
betka |13. ledna 2013
už jsem je dlouho nedělala, dík za připomenutí Odpovědět
mamca595|6. listopadu 2013
uloženo, vyzkouším :-) Odpovědět
mokilko|30. května 2013
mnam Odpovědět
Aggie|14. května 2013
zkusím... :-) Odpovědět
jarynber|20. dubna 2013
lákavé Odpovědět
Béďa 57|12. dubna 2013
Zkusil jsem to a... no špica,velice chutné a když tam přidáte kousek polosuchého salámu,nemá to chybu,fakt.dobrou chuť. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!