Staňte se našimi fanoušky na:

"Maglajs" neboli patlanice dle mého taťky

Autor receptu: (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Při práci s vepřovým masem mi vždy zbydou nějaké "nehodící se "odkrojky,které si schovávám. Jednou za čas dostaneme chuť na MAGLAJS např. k večeři. Tady je RECEPT: Odkrojky jakéhokoli vepřového masa dáme na zpěněnou cibulku, osolíme, zasypeme červenou paprikou -dle chuti buď sladkou nebo pálivou - , opepříme, přidáme kečup a dále dle chuti třeba i chilles nabo papričku. Vše necháme chvíli vydusit. Pustí to výbornou šťávu. Potom stačí čerstvý chleba a mňamka ja na stole.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |30. května 2013
děláváme něco podobného, moc dobré!! Odpovědět
david.kruml.1 |27. května 2013
jednoduché a dobré Odpovědět
|9. května 2013
lepší??? Odpovědět
Konato |9. května 2013
No, až na to prase na fotu by to šlo. Odpovědět
lucy255|15. listopadu 2013
super :-) Odpovědět
šupina73|9. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!