Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Za stálého míchání povaříme 5 minut sádlo, cukr, mléko a kakao, odstavíme a necháme za stálého míchání zchladnout. V misce rozšleháme vejce, přidáme nastrouhanou citronovou kůru, vanilku, prochladlou uvařenou hmotu, mouku prosátou s práškem do pečiva a promícháme. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a urovnáme spíš ke stranám, aby byla spodní strana při vyklopení rovná. Troubu vyhřejeme na 200°C, ale po vložení těsta přepneme na 150°C. Při pečení troubu neotvíráme, aby se těsto nesrazilo. Když začne bábovka vonět, dopékáme na 50°C. Celková doba pečení je přibližně hodina, jestli je hotová zkusíme špejlí. Upečenou bábovku vyklopíme a pocukrujeme.