Staňte se našimi fanoušky na:

Radhošťské střapačky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Najemno nastrouhané brambory osolíme,promícháme s moukou a vajíčkem a vypracujeme těsto.z něho pak přes cedník uvaříme halušky.Uzené maso nakrájíme na kostičky,podusíme na sádle,přidáme kyselé zelí,česnek utřený se solí a chvíli podusíme.na talíři porce ozdobíme kadeřavou petrželkou a opečenou klobásou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!